Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Machelen (Zulte)? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Machelen (Zulte)

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Machelen (Zulte) en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken deskundigen. Onze storingstechniekers in Machelen (Zulte) voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Machelen (Zulte) (omgeving Zulte)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven