Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Machelen? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Machelen hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Machelen

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je gaat aan de slag in Machelen en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde baan. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Spreekt een job als onderhoudstechnieker in omgeving Machelen je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe medewerker noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven