Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Mannekensvere? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Mannekensvere

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Mannekensvere en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij Techni Masters werken experten. Onze onderhoudstechniekers in Mannekensvere voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de job als storingstechnieker in Mannekensvere (omgeving Middelkerke) helemaal iets voor jou? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven