Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Mariekerke? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken deskundigen. Onze onderhoudstechniekers in Mariekerke voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken in omgeving Mariekerke als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als onderhoudstechnieker in Mariekerke en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een aangenaam takenpakket toe. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. Je krijgt een stimulerende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Mariekerke (omgeving Bornem)? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan straks onze ploeg versterken. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven