Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Marke? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Marke

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Marke en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze medewerkers voorop. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. In Marke voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in regio Marke aan de slag? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven