Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag ons team in omgeving Markegem komen versterken? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Markegem als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in regio Markegem. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers in Markegem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplaats steeds in propere toestand achter en gaat ondernemend te werk. Zo kunnen we een goede band met elkaar én de klant garanderen. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Markegem? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe collega noemen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven