Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Mater? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Mater als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Mater en de streken er rondom. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van ellenlange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers voorop. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Al onze storingstechniekers in Mater voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werksite laat je steeds proper achter en je bent proactief ingesteld. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als storingstechnieker in Mater (omgeving Oudenaarde) aan de slag? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij weldra deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven