Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Mechelen? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Mechelen

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s eenvoudig. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Mechelen. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Onze storingstechniekers in Mechelen voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de werksite steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Mechelen (regio Mechelen)? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Wat je moet weten over de vacature voor onderhoudstechnieker in Mechelen

Waaruit bestaat het takenpakket van een storingstechnieker in Mechelen?

Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Je bereidt daarnaast de machines voor zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart en waarborgt de productiviteit en kwaliteit van het machinepark. Tot slot installeer en controleer je nieuwe onderdelen van machines.

Waar kan ik werken als storingstechnieker in regio Mechelen?

Een job als storingstechnieker? Die vind je bij Techni Masters! Onze activiteiten zitten verspreid over heel Vlaanderen, daarbij kijken we steeds naar een opportuniteit nabij je eigen woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Werkt een storingstechnieker in Mechelen in een ploegensysteem?

Je werkt bij ons in ploegverband, aangezien we werkzaam zijn in internationale productie-omgevingen. Je kiest zelf in welk aantal ploegen je wenst te werken. Bekijk de vacaturepagina van Techni Masters voor meer informatie over de job.

Hoe ziet de verloning van een storingstechnieker in Mechelen eruit?

Onze uurlonen beginnen vanaf €16.50, afhankelijk van de opgebouwde ervaring in je carrière als technieker. Aanvullend krijg je tal van extralegale voordelen, zoals maaltijd- en ecocheques, een netto dagvergoeding en een bedrijfswagen met tankkaart voor werk- en privégebruik. Je ontvangt bovendien alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen en een eigen werkkoffer, zodat je jouw job naar behoren kan uitvoeren.

Terug naar boven