Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor interne verhuizen en schilder- en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Mechelen? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. De onderhoudstechniekers in Mechelen voeren hun job heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Mechelen

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Mechelen en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Mechelen (omgeving Mechelen)? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Veelgestelde vragen over de vacature van onderhoudstechnieker in Mechelen

Waaruit bestaat het takenpakket van een storingstechnieker in Mechelen?

Als storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Je bereidt daarnaast de machines voor zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart en waarborgt de productiviteit en kwaliteit van het machinepark. Tot slot installeer en controleer je nieuwe onderdelen van machines.

Waar kan ik werken als storingstechnieker in regio Mechelen?

Een job als storingstechnieker? Die vind je bij Techni Masters! Onze activiteiten zitten verspreid over heel Vlaanderen, daarbij kijken we steeds naar een opportuniteit nabij je eigen woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en misschien word jij wel onze nieuwe collega.

Werkt een storingstechnieker in Mechelen in een ploegensysteem?

Je werkt bij ons in ploegverband, aangezien we werkzaam zijn in internationale productie-omgevingen. Je kiest zelf in welk aantal ploegen je wenst te werken. Bekijk de vacaturepagina van Techni Masters voor meer informatie over de job.

Hoe ziet de verloning van een storingstechnieker in Mechelen eruit?

Onze uurlonen beginnen vanaf €16.50, afhankelijk van de opgebouwde ervaring in je carrière als technieker. Aanvullend krijg je tal van extralegale voordelen, zoals maaltijd- en ecocheques, een netto dagvergoeding en een bedrijfswagen met tankkaart voor werk- en privégebruik. Je ontvangt bovendien alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen en een eigen werkkoffer, zodat je jouw job naar behoren kan uitvoeren.

Terug naar boven