Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in regio Meigem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Meigem

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Meigem en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Onze storingstechniekers voeren hun job in Meigem uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in regio Meigem aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven