Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Meigem? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij Techni Masters werken experts. De storingstechniekers in Meigem die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare houding. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Meigem

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Meigem en omstreken. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een afwisselende en uitdagende baan.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in Meigem (omgeving Deinze) je aan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven