Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Zou jij graag ons team onderhoudstechniekers in Meilegem komen versterken? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Meilegem

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Meilegem en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om je kennis over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. Onze storingstechniekers in Meilegem voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in nette toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Meilegem (regio Zwalm) aan de slag te gaan? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven