Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Meilegem? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn experten. De onderhoudstechniekers in Meilegem die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je laat de werkplek steeds in propere toestand achter en bent anticiperend ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Meilegem

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Meilegem en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Is de job als onderhoudstechnieker in Meilegem (omgeving Zwalm) helemaal iets voor jou? En heb je al minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven