Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Melsele? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Melsele

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s simpel. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Melsele en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om je expertise over het vak bij te schaven via opleidingen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. In Melsele voeren onze onderhoudstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare houding. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in nette toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Melsele (regio Beveren)? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven