Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Melsen? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Melsen

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s voor de hand liggend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Melsen en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Een techni master, dat is een expert. De storingstechniekers in Melsen voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds netjes achter en bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Melsen? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven