Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Melsen? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Melsen

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in regio Melsen en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers voorop geplaatst. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken deskundigen. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Melsen hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds netjes achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Melsen (regio Merelbeke) aan de slag? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven