Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Mere? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Mere als onderhoudstechnieker

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Mere en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. Al onze storingstechniekers in Mere voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Mere (regio Erpe-Mere) aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven