Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Merelbeke? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Merelbeke

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Merelbeke en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze storingstechniekers in Merelbeke voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in Merelbeke (omgeving Merelbeke) ? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven