Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Merendree? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. In Merendree voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Merendree

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Merendree en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en uitdagende job.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Merendree (omgeving Deinze)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven