Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen bedrijven terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team in omgeving Merksplas? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij techni masters werken specialisten. De onderhoudstechniekers in Merksplas voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds netjes achterlaat. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Merksplas

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je in Merksplas en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Zo hoef je nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in omgeving Merksplas? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven