Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Merksplas? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Merksplas

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in Merksplas en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt een uitdagende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. Al onze onderhoudstechniekers in Merksplas voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werksite steeds proper achter en gaat proactief te werk. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Merksplas (regio Merksplas) aan de slag? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven