Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Mesen? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. Onze storingstechniekers in Mesen voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je laat de werkplek steeds netjes achter en gaat ondernemend te werk. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Mesen

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Mesen en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via opleidingen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt een job als storingstechnieker in Mesen (regio Mesen) je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven