Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Mespelare? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Mespelare hun job uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. De werksite laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

Zorgeloos werken in regio Mespelare als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Mespelare en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Is de baan als onderhoudstechnieker in Mespelare (regio Dendermonde) helemaal iets voor jou? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Graag de mening van onze werknemers horen? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven