Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team in omgeving Mespelare? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Mespelare

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt in regio Mespelare en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. De onderhoudstechniekers die voor ons werken in Mespelare voeren hun baan uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Mespelare? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven