Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Michelbeke? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Michelbeke hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Michelbeke

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Michelbeke. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in Michelbeke (omgeving Brakel) je aan? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven