Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Middelburg? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Middelburg als onderhoudstechnieker

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Da’s voor de hand liggend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in omgeving Middelburg en omstreken. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn experten. De storingstechniekers in Middelburg voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De werkplek laat je steeds in nette toestand achter en je bent ondernemend ingesteld. Zo onderhouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in omgeving Middelburg je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe medewerker. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven