Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Middelburg? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij Techni Masters werken deskundigen. In Middelburg voeren onze storingstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare attitude. De plaats waar je gewerkt hebt laat je steeds proper achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Middelburg

Waarom het aangenaam werken is bij Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Middelburg en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Middelburg (omgeving Maldegem) aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven