Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Middelkerke? Meer info over onze werking lees je hieronder na! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Middelkerke als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Middelkerke en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een mooi takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experts. Onze onderhoudstechniekers in Middelkerke voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in omgeving Middelkerke aan de slag te gaan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven