Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen bedrijven een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Middelkerke? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Onze storingstechniekers in Middelkerke voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds proper achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Middelkerke als onderhoudstechnieker

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Middelkerke en omliggende gebieden. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze gevarieerde en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Middelkerke (omgeving Middelkerke)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We willen je in ieder geval graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze medewerkers? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven