Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in regio Minderhout? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Minderhout

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je in Minderhout en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze medewerkers voorop. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij techni masters werken experten. Onze onderhoudstechniekers voeren hun baan in Minderhout uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds proper achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Minderhout? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven