Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Moerbeke? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Moerbeke

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s evident. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag in Moerbeke en omstreken. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn specialisten. Onze storingstechniekers in Moerbeke voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Moerbeke? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven