Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Moerkerke? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni Masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Moerkerke hun baan uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. De werkplaats laat je steeds in nette toestand achter en je bent proactief ingesteld. We onderhouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Moerkerke

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in Moerkerke en de streken er rondom. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Zo hoef je nooit heel lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en stimulerende job.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Is de job als onderhoudstechnieker in Moerkerke (omgeving Damme) helemaal iets voor jou? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven