Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Mol? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Mol

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in omgeving Mol en omstreken. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Bij Techni Masters plaatsen we zorg voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni Masters zijn expert in het vak. Al onze onderhoudstechniekers in Mol voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de werkplaats steeds in nette toestand achter en bent proactief ingesteld. Zo onderhouden we niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Mol (regio Mol) aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven