Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Zou jij graag ons team in omgeving Mol komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een techni master, dat is een expert. Onze storingstechniekers voeren hun job in Mol uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je ingesteldheid is proactief en je zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Mol als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Mol en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en uitdagende baan. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Mol? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven