Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Moorslede? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Moorslede als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je als storingstechnieker in regio Moorslede. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters voorziet trouwens een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers bovenaan het lijstje geplaatst. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. De storingstechniekers in Moorslede die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. De werkplaats laat je steeds in nette toestand achter en je bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Wil je graag als storingstechnieker in Moorslede (regio Moorslede) aan de slag? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze medewerkers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven