Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Mortsel? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Mortsel

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in Mortsel en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken experts. De onderhoudstechniekers in Mortsel die voor ons werken voeren hun baan uit met oog voor detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Is de job als storingstechnieker in Mortsel (regio Mortsel) helemaal iets voor jou? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij straks deel uit van onze ploeg. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Luister dan alvast eens naar de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven