Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team in regio Mortsel komen versterken? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Mortsel als onderhoudstechnieker

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Mortsel en omstreken. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn specialisten. In Mortsel voeren onze storingstechniekers hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achter en gaat ondernemend te werk. We behouden zo niet alleen een goede verstandhouding met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Graag aan de slag gaan als storingstechnieker in regio Mortsel? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe collega. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven