Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Nederboelare? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in regio Nederboelare als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als storingstechnieker in regio Nederboelare en de streken er rondom. De maximale straal vanaf je woonplaats bedraagt zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Bij Techni Masters wordt zorg voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Bij Techni Masters werken experts. Onze storingstechniekers in Nederboelare voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds netjes achter en gaat ondernemend te werk. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in Nederboelare (omgeving Geraardsbergen) aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Duik dan gerust eens in de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven