Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Neigem? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters, dat zijn deskundigen. Onze onderhoudstechniekers in Neigem voeren hun baan zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met elkaar én de klant.

Werken als onderhoudstechnieker in regio Neigem

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Neigem en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Het overbruggen van heel lange afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een afwisselende en stimulerende baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Neigem (omgeving Ninove) aan de slag te gaan? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan binnenkort onze ploeg versterken. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven