Wat is Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Niel? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Onze storingstechniekers in Niel voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en bent anticiperend ingesteld. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Niel

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Niel en omliggende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Het overbruggen van ellenlange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je opleidingen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gevarieerde en stimulerende job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Niel (regio Niel)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven