Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag ons team storingstechniekers in Nieuwenhove komen versterken? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Nieuwenhove

Waarom het mooi werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in omgeving Nieuwenhove. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van lange afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Van ons krijg je onder andere werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters plaatsen we aandacht voor onze werknemers bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Onze storingstechniekers in Nieuwenhove voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je gaat anticiperend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds proper achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Nieuwenhove (omgeving Geraardsbergen) aan de slag? En heb je een minimum van vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien ben jij straks dan wel onze nieuwe collega. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Graag onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven