Techni Masters?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Nieuwerkerken? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Nieuwerkerken

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in omgeving Nieuwerkerken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experts. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Nieuwerkerken hun job uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Is de job als onderhoudstechnieker in Nieuwerkerken (omgeving Aalst) helemaal iets voor jou? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan binnenkort onze nieuwe collega noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven