Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Zou jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Nieuwkapelle? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Nieuwkapelle

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kan je gewoon jezelf zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Nieuwkapelle en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en gevarieerde jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. In Nieuwkapelle voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplaats steeds in propere toestand achter en gaat ondernemend te werk. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Nieuwkapelle (omgeving Diksmuide) aan de slag te gaan? En werk je al minstens 5 jaar binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan weldra onze nieuwe medewerker noemen. We willen je heel graag ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven