Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Nieuwkerke? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Een Techni Master, dat is een expert. Onze onderhoudstechniekers in Nieuwkerke voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een gezonde werkethiek en een steeds benaderbare attitude. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo onderhouden we een goede band met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Nieuwkerke

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s evident. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Nieuwkerke en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit grote afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Van ons krijg je werkkleding en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je expertise over het vak. Zorg voor de medewerkers komt bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als onderhoudstechnieker te werken in Nieuwkerke (regio Heuvelland)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe medewerker noemen. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je onze medewerkers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven