Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen organisaties een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Nieuwmunster? Hieronder lees je meer over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Bij Techni Masters werken experten. De storingstechniekers in Nieuwmunster voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je laat de werkplaats steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. Zo kunnen we een goede band met de klant én elkaar garanderen.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Nieuwmunster

Waarom het fijn werken is bij Techni Masters? Da’s geen moeilijk vraag. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als onderhoudstechnieker in omgeving Nieuwmunster en omliggende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is bij ons dus niet aan de orde. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je bij ons cursussen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt zorg voor de medewerkers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een gevarieerde en stimulerende baan.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de baan als storingstechnieker in Nieuwmunster (regio Zuienkerke) helemaal iets voor jou? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Dan kan je vandaag nog solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven