Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen firma’s terecht bij onze onderhoudstechniekers. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Nokere? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Onze storingstechniekers in Nokere voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je bent proactief en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Nokere als onderhoudstechnieker

Waarom het aantrekkelijk werken is bij Techni Masters? Da’s voor de hand liggend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als storingstechnieker in omgeving Nokere en aangrenzende gebieden. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit grote afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Via opleidingen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de medewerkers komt voorop bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Nokere (omgeving Kruisem)? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe medewerker. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven