Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en opknapwerken en interne verhuizen. Wil jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Nokere? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Nokere

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je werkt in Nokere en aangrenzende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters, dat zijn specialisten. De storingstechniekers in Nokere voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achter en gaat proactief te werk. Zo kunnen we een goede verstandhouding met de klant én elkaar garanderen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in omgeving Nokere? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Neem dan gerust een kijkje tussen de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven