Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen organisaties terecht bij onze onderhoudstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team onderhoudstechniekers in Noordschote? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Noordschote

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s evident. Bij ons is iedereen zichzelf. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Noordschote en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit lange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkleding en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de werknemers plaatsen we bij Techni Masters bovenaan het lijstje. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. De storingstechniekers in Noordschote voeren hun baan heel precies uit, met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je ingesteldheid is anticiperend en je zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds in nette toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede relatie met de klant, maar ook met elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Noordschote (regio Lo-Reninge)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven