Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Nukerke? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen!

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers in Nukerke die voor ons werken voeren hun job uit met oog voor detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken in regio Nukerke als onderhoudstechnieker

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Wij streven naar een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in Nukerke en omstreken. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een mooi takenpakket toe. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers voorop geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een uitdagende en gevarieerde job.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Nukerke (regio Maarkedal) aan de slag? En werk je al minstens 5 jaar binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven