Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Oedelem? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Oedelem hun baan uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. Zo onderhouden we niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Oedelem

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt in omgeving Oedelem en aangrenzende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de werknemers bovenaan het lijstje geplaatst. Je hebt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en gevarieerde job. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij binnenkort ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Oedelem? En heb je al een minimum van 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We willlen je in ieder gevaal graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven