Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven kunnen een beroep doen op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en herstellen. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in regio Okegem? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Techni masters zijn expert in het vak. Al onze storingstechniekers voeren hun baan in Okegem uit met oog voor ieder detail. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare houding en goede werkethiek. Je gaat proactief te werk en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede band met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken in regio Okegem als onderhoudstechnieker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Dat spreekt voor zich. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je gaat aan de slag in Okegem en aangrenzende gebieden. Reken op maximaal 30 km rijden vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen om zo je expertise over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers komt voorop bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in omgeving Okegem aan de slag? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Twijfel dan niet en solliciteer voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij binnenkort misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven