Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Voor interne verhuizen en schilder- en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in omgeving Olen? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Olen

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Olen en omstreken. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Dagelijks heel lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de kans om cursussen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bovenaan het lijstje bij Techni Masters. Binnen onze afwisselende en stimulerende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Techni masters zijn expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Olen hun job uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werksite steeds proper achter en bent ondernemend ingesteld. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar. storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Voel je er iets voor om als onderhoudstechnieker in regio Olen aan de slag te gaan? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We willen je heel graag ontmoeten!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven