Wat is Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties doen bedrijven een beroep op onze onderhoudstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Wil jij graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Onkerzele? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Bij Techni Masters werken deskundigen. In Onkerzele voeren onze onderhoudstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als potentieel teamlid verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplaats steeds netjes achter en bent proactief ingesteld. Zo behouden we een goede relatie met de klant én elkaar.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Onkerzele

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s eenvoudig. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Er wordt gewerkt als storingstechnieker in regio Onkerzele en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters zorgt trouwens voor een aangenaam takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder kan je via cursussen je expertise over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze gevarieerde en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij weldra ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Onkerzele (omgeving Geraardsbergen) aan de slag te gaan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Zo word jij weldra misschien wel onze nieuwe collega. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven