Wie zijn wij?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze onderhoudstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team in omgeving Oombergen? Hieronder lees je meer over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in omgeving Oombergen

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Die vraag kunnen we gemakkelijk beantwoorden. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag in Oombergen en omliggende gebieden. Altijd binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Dagelijks grote afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Via cursussen kan je trouwens blijven schaven aan je kennis over het vak. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een stimulerende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Als techni master ben je een vakexpert. De onderhoudstechniekers in Oombergen voeren hun baan uit met oog voor ieder detail. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een goede werkethiek en steeds benaderbare attitude. Je bent anticiperend en zorgt ervoor dat je de werksite steeds in nette toestand achterlaat. We behouden zo niet alleen een goede band met de klant, maar ook met elkaar. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in regio Oombergen? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe medewerker. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze werknemers zich voelen op de werkvloer? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven