Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor onderhoud en herstel van productie-installaties doen firma’s een beroep op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers staan dan weer in voor schilder- en verfraaiingswerken en interne verhuizen. Kom je graag deel uitmaken van ons team storingstechniekers in Oostakker? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Oostakker

Waarom je zou werken voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als storingstechnieker in Oostakker en omstreken. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Zo hoef je nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast vertrouwt Techni Masters je een fijn takenpakket toe. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wat wij van je verwachten

Techni masters? Dat zijn specialisten. Al onze storingstechniekers in Oostakker voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je laat de plaats waar je gewerkt hebt steeds netjes achter en gaat proactief te werk. Zo behouden we een goede band met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Wil je graag als onderhoudstechnieker in Oostakker (regio Gent) aan de slag? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de branche? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We willen je heel graag ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven