Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Oosteeklo? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Oosteeklo als onderhoudstechnieker

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Dat spreekt voor zich. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in Oosteeklo en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks ellenlange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Techni Masters voorziet trouwens een fijn takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Bij Techni Masters komt aandacht voor de medewerkers voorop. Binnen onze afwisselende en uitdagende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters? Dat zijn experten. In Oosteeklo voeren onze onderhoudstechniekers hun baan zeer nauwkeurig uit. Als jij binnenkort deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je werkt anticiperend en zorgt ervoor dat je de werkplek steeds netjes achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede band met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij weldra deel uit van ons team?

Is de baan als storingstechnieker in Oosteeklo (omgeving Assenede) helemaal iets voor jou? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Graag de mening van onze medewerkers horen? Dan zijn de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven