Wat is Techni Masters?

Techni Masters is gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen firma’s een beroep doen op onze storingstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Heb je interesse om deel uit te maken van ons team storingstechniekers in Oostende? Je komt hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Oostende

Waarom Techni Masters een goede werkgever is? Da’s vanzelfsprekend. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als onderhoudstechnieker in regio Oostende. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Het overbruggen van grote afstanden is dus niet aan de orde bij ons. Techni Masters zorgt trouwens voor een mooi takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om opleidingen te volgen en zo door te groeien in het vak. Zorg voor de medewerkers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze uitdagende en afwisselende jobs krijg je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Als Techni Master ben je een expert in het vak. Met oog voor ieder detail voeren onze storingstechniekers in Oostende hun job uit. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een steeds benaderbare attitude en gezonde werkethiek. Je werkt ondernemend en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. Zo kunnen we een goede relatie met de klant én elkaar garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Word jij onze nieuwe Techni Master?

Is de job als onderhoudstechnieker in Oostende (regio Oostende) helemaal iets voor jou? En heb je al een minimum van vijf jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij binnenkort dan wel onze nieuwe medewerker. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze werknemers? Bekijk dan alvast de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Veelgestelde vragen over de vacature van onderhoudstechnieker in Oostende

Hoe ziet het takenpakket van een storingstechnieker in Oostende eruit?

Je staat als storingstechnieker in voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Je waarborgt de kwaliteit en productiviteit van het machinepark en je zorgt voor de machines zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart. Wanneer er tot slot nieuwe onderdelen voor machines nodig zijn, installeer en controleer jij die.

Voor welk bedrijf kan ik werken als storingstechnieker in regio Oostende?

Een job als storingstechnieker uitoefenen? Het is mogelijk bij Techni Masters! Je vindt onze activiteiten terug over heel Vlaanderen, waarbij we steeds kijken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en word het nieuwste lid van ons team.

Welke werkuren volgt een storingstechnieker in Oostende?

Wij zijn werkzaam voor internationale productie-omgevingen, waardoor je bij ons werkt in ploegverband. In welk ploegensysteem je werkt, is volledig jouw keuze. Vind meer informatie over de job op de vacaturepagina van Techni Masters.

Hoe ziet de verloning van een storingstechnieker in Oostende eruit?

Afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd doorheen je loopbaan als technieker, starten de lonen vanaf €16.50 per uur. Daarbovenop krijg je heel wat aantrekkelijke extralegale voordelen, bijvoorbeeld: maaltijd- en ecocheques, een netto dagvergoeding, een bedrijfswagen met tankkaart doe je zowel mag gebruiken voor werk- als privédoeleinden. Om je job naar behoren uit te voeren, ontvang je daarnaast een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Terug naar boven