Wie zijn wij?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor herstel en onderhoud van productie-installaties kunnen ondernemingen terecht bij onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilderbeurten, interne verhuizen en verfraaiingswerken. Zou jij graag deel uitmaken van ons team in regio Oostende? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking. storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Oostende

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Dat spreekt voor zich. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Werken doe je in Oostende en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Techni Masters zorgt trouwens voor een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkledij en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder kan je cursussen volgen en zo doorgroeien in het vak. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. Je krijgt een uitdagende en afwisselende baan waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

Wij rekenen op jouw expertise en professionaliteit

Als techni master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Oostende hun job uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een gezonde werkethiek en steeds benaderbare houding. Je laat de werksite steeds in propere toestand achter en gaat anticiperend te werk. We onderhouden zo niet alleen een goede verstandhouding met elkaar, maar ook met de klant. storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt het je aan om als storingstechnieker te werken in Oostende? En heb je een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer vandaag dan nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kom jij dan weldra onze ploeg versterken. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Dan zijn de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel het bekijken waard.

Terug naar boven