Wat is Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te onderhouden en te herstellen. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Oostende? Hieronder kom je alvast alles te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Zorgeloos werken in omgeving Oostende als onderhoudstechnieker

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s evident. In onze werkomgeving kan iedereen zichzelf zijn. Je gaat aan de slag als storingstechnieker in Oostende en de streken er rondom. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Ellenlange afstanden overbruggen is dus niet aan de orde. Daarnaast zorgt Techni Masters voor een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je via cursussen je kennis over het vak blijven bijschaven. Zorg voor de medewerkers is een prioriteit bij Techni Masters. We voorzien alle ruimte om jezelf te ontplooien binnen een stimulerende en afwisselende baan.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Als Techni Master ben je een vakexpert. Met oog voor ieder detail voeren onze onderhoudstechniekers in Oostende hun job uit. Als jij straks deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je bent ondernemend en zorgt ervoor dat je de plaats waar je gewerkt hebt steeds in propere toestand achterlaat. Zo behouden we een goede verstandhouding met de klant én elkaar.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Lijkt het je wel wat om onderhoudstechnieker te worden in Oostende (omgeving Oostende)? En heb je een minimum van 5 jaar ervaring binnen de sector? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We kijken al uit naar de eerste kennismaking!

Graag onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Bekijk dan alvast de testimonials van Angelo, Daniel en Samuel.

Wat je moet weten over de vacature voor storingstechnieker in Oostende

Hoe ziet het takenpakket van een storingstechnieker in Oostende eruit?

Je staat als storingstechnieker in voor het vinden, analyseren en oplossen van technische storingen. Je waarborgt de kwaliteit en productiviteit van het machinepark en je zorgt voor de machines zodat de productie veilig en tijdig kan worden opgestart. Wanneer er tot slot nieuwe onderdelen voor machines nodig zijn, installeer en controleer jij die.

Voor welk bedrijf kan ik werken als storingstechnieker in regio Oostende?

Een job als storingstechnieker uitoefenen? Het is mogelijk bij Techni Masters! Je vindt onze activiteiten terug over heel Vlaanderen, waarbij we steeds kijken naar een opportuniteit nabij je woonplaats. Bekijk de vacaturepagina en word het nieuwste lid van ons team.

Welke werkuren volgt een storingstechnieker in Oostende?

Wij zijn werkzaam voor internationale productie-omgevingen, waardoor je bij ons werkt in ploegverband. In welk ploegensysteem je werkt, is volledig jouw keuze. Vind meer informatie over de job op de vacaturepagina van Techni Masters.

Hoe ziet de verloning van een storingstechnieker in Oostende eruit?

Afhankelijk van de ervaring die je hebt opgebouwd doorheen je loopbaan als technieker, starten de lonen vanaf €16.50 per uur. Daarbovenop krijg je heel wat aantrekkelijke extralegale voordelen, bijvoorbeeld: maaltijd- en ecocheques, een netto dagvergoeding, een bedrijfswagen met tankkaart doe je zowel mag gebruiken voor werk- als privédoeleinden. Om je job naar behoren uit te voeren, ontvang je daarnaast een eigen werkkoffer en alle nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.

Terug naar boven