Wie zijn wij?

Techni Masters is gespecialiseerd in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze storingstechniekers. Voor schilderwerken, interne verhuizen en verfraaiingswerken zetten we dan weer onze facilitaire techniekers in. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team onderhoudstechniekers in Oostkamp? Lees hieronder verder en kom meer te weten over ons bedrijf.

storingstechnieker aan de slag

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Al onze storingstechniekers in Oostkamp voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je laat de werkplek steeds in propere toestand achter en gaat anticiperend te werk. Zo onderhouden we een goede relatie met elkaar én de klant.

Zorgeloos werken als onderhoudstechnieker in regio Oostkamp

Waarom we je warm maken om bij Techni Masters aan de slag te gaan? Dat spreekt voor zich. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt als onderhoudstechnieker in regio Oostkamp en omliggende gebieden. De straal vanaf je woonplaats loopt nooit verder dan zo’n 30 km. Je hoeft dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een aantrekkelijk takenpakket. Je krijgt onder andere je eigen werkkleding en -materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je expertise over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de medewerkers plaatsen we bij Techni Masters voorop. Je krijgt een uitdagende en gevarieerde job waarbinnen je alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Voel je er iets voor om als storingstechnieker in Oostkamp (omgeving Oostkamp) aan de slag te gaan? En heb je al minstens 5 jaar ervaring binnen de branche? Solliciteer dan vandaag nog voor één van onze openstaande vacatures. Zo word jij straks misschien wel onze nieuwe collega. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven