Wie zijn wij?

Techni Masters specialiseert zich in het industrieel en facilitair onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het onderhouden en herstellen van productie-installaties kunnen ondernemingen een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderbeurten, interne verhuizen en opknapwerken. Lijkt het je wel wat om aan te sluiten bij ons team storingstechniekers in Oostmalle? Meer info over onze werking lees je hieronder na!

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in omgeving Oostmalle

Waarom werken bij Techni Masters een goed idee is? Da’s geen moeilijk vraag. Bij ons is iedereen zichzelf. Je werkt als storingstechnieker in Oostmalle en omliggende gebieden. Vanaf je woonplaats rij je nooit meer dan zo’n 30 km. Je hoeft bij ons dus nooit ellenlange afstanden te overbruggen. Daarnaast kan je bij Techni Masters rekenen op een fijn takenpakket. Je krijgt onder andere werkkledij en eigen materiaal. Zo heb je steeds al het nodige gereedschap bij de hand. Verder geven we je de mogelijkheid om cursussen te volgen om zo je kennis over het vak bij te schaven. Zorg voor de werknemers is een prioriteit bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. In Oostmalle voeren onze storingstechniekers hun job zeer nauwkeurig uit. Als jij weldra deel uitmaakt van ons team, verwachten we van jou hetzelfde. Je laat de werkplek steeds in nette toestand achter en gaat proactief te werk. Zo kunnen we een goede verstandhouding met elkaar én de klant garanderen.

storingstechnieker aan de slag

Versterk jij straks ons team?

Lijkt het je wel wat om storingstechnieker te worden in Oostmalle (regio Malle)? En heb je minimum vijf jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien word jij weldra dan wel onze nieuwe medewerker. We staan in ieder geval te popelen om je te ontmoeten!

Wil je graag nu al even kennismaken met onze werknemers? Luister dan alvast eens naar de de getuigenissen van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven