Techni Masters?

Bij Techni Masters zijn we gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Voor het herstellen en onderhouden van productie-installaties kunnen organisaties een beroep doen op onze onderhoudstechniekers. Onze facilitaire techniekers helpen dan weer bij schilderwerken, interne verhuizen en opknapwerken. Zou jij graag ons team in regio Oostrozebeke komen versterken? Meer info over onze werking kan je hieronder nalezen! storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Oostrozebeke

Waarom we werk bij Techni Masters warm aanbevelen? Da’s geen moeilijk vraag. Wij ondersteunen een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Je werkt in Oostrozebeke en de streken er rondom. Dat gebeurt steeds binnen een straal van 30 km vanaf je woonplaats. Je hoeft bij ons dus nooit heel lange afstanden te overbruggen. Bij Techni Masters kan je trouwens rekenen op een fijn takenpakket. Van ons krijg je werkkledij en eigen materiaal zodat je steeds al het nodige gereedschap bij de hand hebt. Verder geven we je de kans om je kennis over het vak bij te schaven via cursussen. Zorg voor de werknemers plaatsen we voorop bij Techni Masters. Binnen onze stimulerende en gevarieerde jobs heb je alle ruimte om jezelf te ontplooien.

Wij rekenen op jouw kennis en professionaliteit

Techni masters, dat zijn experten. Onze onderhoudstechniekers in Oostrozebeke voeren hun job uit met oog voor ieder detail. Als potentieel teamlid, verwachten we ook van jou een goede werkethiek en een steeds benaderbare houding. De werksite laat je steeds in propere toestand achter en je bent proactief ingesteld. Zo behouden we een goede relatie met elkaar én de klant. storingstechnieker aan de slag

Kom jij ons team versterken?

Spreekt een job als storingstechnieker in omgeving Oostrozebeke je aan? En heb je al 5 jaar (of meer) ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren voor één van onze openstaande vacatures. Misschien kunnen we je dan straks onze nieuwe collega noemen. We wachten alvast op de eerste ontmoeting!

Vraag je je af hoe onze medewerkers zich voelen op de werkvloer? Neem dan gerust een kijkje tussen de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven