Techni Masters?

Wij van Techni Masters zijn gespecialiseerd in het facilitair en industrieel onderhoud van gebouwen over heel Vlaanderen. Bedrijven doen een beroep op onze storingstechniekers om productie-installaties te herstellen en onderhouden. Onze facilitaire techniekers zetten we dan weer in voor schilder-, verfraaiings- en interne verhuiswerken. Wil jij graag deel uitmaken van ons team onderhoudstechniekers in Ophasselt? Kom hieronder alvast meer te weten over onze werking.

storingstechnieker aan de slag

Werken als onderhoudstechnieker in regio Ophasselt

Waarom je zou moeten kiezen voor Techni Masters? Da’s vanzelfsprekend. Bij ons kom je terecht in een werkomgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Werken doe je als storingstechnieker in Ophasselt en aangrenzende gebieden. De straal vanaf je woonplaats bedraagt nooit meer dan zo’n 30 km. Dagelijks lange afstanden overbruggen hoeft dus niet. Daarnaast bezorgt Techni Masters je een aangenaam takenpakket. Werkkledij en eigen materiaal krijg je van ons. Zo heb je al het nodige gereedschap steeds bij de hand. Verder kan je bij ons opleidingen volgen om zo door te groeien in het vak. Bij Techni Masters wordt aandacht voor de medewerkers voorop geplaatst. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een stimulerende en gevarieerde baan.

Wat wij van je verwachten

Een Techni Master, dat is een expert. Onze storingstechniekers in Ophasselt voeren hun job zeer nauwkeurig uit. Ook van jou – als potentieel teamlid – verwachten we een steeds benaderbare attitude en goede werkethiek. Je gaat ondernemend te werk en zorgt ervoor dat je de werkplaats steeds proper achterlaat. We onderhouden zo niet alleen een goede relatie met elkaar, maar ook met de klant.

storingstechnieker aan de slag

Maak jij straks deel uit van ons team?

Spreekt een baan als storingstechnieker in Ophasselt (omgeving Geraardsbergen) je aan? En heb je al een een minimum van van 5 jaar ervaring binnen de sector? Twijfel dan niet om te solliciteren bij Techni Masters! Misschien maak jij binnenkort deel uit van onze ploeg. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Wil je onze werknemers zelf eens aan het woord horen? Werp dan alvast een blik op de de filmpjes van Angelo, Daniel en Samuel.

Terug naar boven